Voorbedrukte ‘MAGIC PAPER’ van DMC

Wat is voorbedrukte MAGIC PAPER en wat kun je er mee?

Kant- en klare patronen die op voorbedrukte  MAGIC PAPER gedrukt zijn. Hiermee kun je het eenvoudig borduren op stof, maar ook op een spijkerbroek of -jas, een saaie tas of een kant- en klaar kussen. Of je nu een ervaren borduurster bent of totaal geen borduurkennis hebt, dit is voor iedereen een nieuwe trendy manier van ‘borduren’!

Voorbedrukte MAGIC PAPER
Knip het borduurpatroon uit en plak het op je gewenste ondergrond. Borduur vervolgens over het MAGIC PAPER. Is je borduurwerk klaar?
Leg het dan 60 seconden in een kommetje water of spoel het uit onder de kraan. Het MAGIC PAPER verdwijnt dan. Laat het borduurwerk drogen en je kledingstuk is gelijk klaar om gedragen te worden!

DIY STYLE EMBROIDERY voorbedrukte MAGIC PAPER is verkrijgbaar in 2 varianten ‘freestyle embroidery en kruissteek’

In de thema’s Freestyle Cactus & Kruissteek Cactus Freestyle Flowers & Kruissteek Fruits, Freestyle Paris & Kruissteek Paris, Freestyle Love & Kruissteek Love, Freestyle Insects & Kruissteek Insects

Inhoud per pakketje 
I
n elk pakketje vind je naast het gedrukte patroon op MAGIC PAPER, 3 verschillende kleuren DMC Moulinégaren, een borduurnaald en een duidelijke stap-voor-stap instructie.

MAGIC PAPER Blanco
Of ontwerp zelf met een vel met een vel MAGIC PAPER (verpakt per 2 stuks met formaat: 15 x 21 cm).

Hoe?
Blanco MAGIC PAPER is alleen geschikt voor een inkjet printer! Leg je ontwerp op de printplaat.Plaats een vel MAGIC PAPER in de papierlade en druk op kopie. Je ontwerp is klaar om te gebruiken! Knip het borduurpatroon uit en plak het op je gewenste ondergrond. Borduur vervolgens over het MAGIC PAPER. Is je borduurwerk klaar?
Leg het dan 60 seconden in een kommetje water of spoel het uit onder de kraan. Het MAGIC PAPER verdwijnt dan. Laat het borduurwerk drogen en je kledingstuk is gelijk klaar om gedragen te worden!

Volg ons op Pinterest & Instagram en deel je creaties op Cross Stitch Trends facebook! Zien we je daar?

Bekijk ook het Engelstalige ‘How to use MAGIC PAPER Kits’ filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X
X